DECISION MAKING CAMP

Umeå BSKT kan stolt presentera vårt DECISION MAKING CAMP, som kommer att äga rum den 11-13 juni i Umeå Energi Arena. Lägret riktar sig till pojkar födda mellan 2004 och 2006 och är begränsat till 20 deltagare för att säkerställa en hög nivå.

Dagarna är i två delar: På förmiddagen mellan klockan 10 och 11.30 ligger fokus på den tekniska delen av beslutsfattande. 12.00 är det lunch. Den andra delen klockan 14-16 fokuseras på spelmoment där man får applicera de tekniska momenten man lärt sig under morgonpasset. Lägret kommer ledas av Umeå BSKTs nya huvudtränare Boris Balibrea som assisteras av Caroline Muzito-Bagenda och Georgios Pavlogiannis. Lägret kommer även få besök av ligaspelare som kan dela sina tips och råd.

Lägret kommer att fokusera på beslutsfattande och målet är att ge deltagarna både kunskap om spelet och färdigheter för att kunna lösa de situationer som uppstår under spelets gång, så snabbt och effektivt som möjligt.

Lägret kostar 600kr per dag och kräver bokning av minst två av de tre dagarna. Vilka dagar du vill delta på meddelas i tid till arrangörerna. I priset ingår lunch, ett matchlinne och frukt.

För mer information och anmälan: caroline@umeabskt.se

Senaste inlägg

Visa alla

Följ Umeå bskt i slutspelet, håll er uppdaterade och planera in kommande hemmamatch!

Det var i samband med en träning under söndagen den 21/2 som den nyanslutna Oliver Gehrke drabbades av en korsbandsskada, igen. Det var i mitten av säsongen 2019-2020 som Oliver senast drabbades av sa

Umeå BSKT står upp för mänskliga rättigheter och vill därför tydliggöra att klubben tar avstånd från åsikterna som uttrycks i Länstidningen Södertälje den 29/1. Det är viktigt att ta ställning och där