top of page

DECISION MAKING CAMP

Umeå BSKT kan stolt presentera vårt DECISION MAKING CAMP, som kommer att äga rum den 11-13 juni i Umeå Energi Arena. Lägret riktar sig till pojkar födda mellan 2004 och 2006 och är begränsat till 20 deltagare för att säkerställa en hög nivå.

Dagarna är i två delar: På förmiddagen mellan klockan 10 och 11.30 ligger fokus på den tekniska delen av beslutsfattande. 12.00 är det lunch. Den andra delen klockan 14-16 fokuseras på spelmoment där man får applicera de tekniska momenten man lärt sig under morgonpasset. Lägret kommer ledas av Umeå BSKTs nya huvudtränare Boris Balibrea som assisteras av Caroline Muzito-Bagenda och Georgios Pavlogiannis. Lägret kommer även få besök av ligaspelare som kan dela sina tips och råd.

Lägret kommer att fokusera på beslutsfattande och målet är att ge deltagarna både kunskap om spelet och färdigheter för att kunna lösa de situationer som uppstår under spelets gång, så snabbt och effektivt som möjligt.

Lägret kostar 600kr per dag och kräver bokning av minst två av de tre dagarna. Vilka dagar du vill delta på meddelas i tid till arrangörerna. I priset ingår lunch, ett matchlinne och frukt.

För mer information och anmälan: caroline@umeabskt.se

bottom of page