top of page

Näst Nivå – Umeås Affärsnätverk

Ny succé för Nästa nivå. Umeås affärsnätverk har etablerats!

Affärsvänner, företagare, entreprenörer och nätverkare.

När Nästa nivå – Umeås affärsnätverk träffades på Restaurang Kummin i morse var det andra nätverksträffen och de nära 60 företagare som var med kan intyga att konceptet och nätverksformen Nästa nivå har kommit för att stanna i Umeå.


Härlig stämning, brett spektra av stora och mindre företag i alla dess branscher och många affärskontakter etablerades.

Vi tackar Kummin för suveräna lokaler och frukost och ser fram emot februari månads Nästa nivå nätverk, då med Scandic Plaza som värd.

Boka redan nu in torsdag morgon den 25/2 i kalendern för då sker februari månads bästa affär…

12573860_970669183005759_1798731440286318525_n

Nya gästande företag var denna gång:

Burlin Motor Bättre Text Clockwork Umeå Babushka AB Ergoff Miljö AB EY Faval Försäkringskonsult Ice Interör AB Jo Kommunikation Poolia Resia Trendygroup AB Umeå Energi Uminova Innovation VK Media Norrgruppen XLNT Travel AB

Nästa nivå växer och växer så vill Ert företag vara med i affärsnätverket som tar näringslivet i Umeå till nästa nivå samtidigt stötta idrotten i kommunen och Umeå Basketklubb? Hör av dig till undertecknad som älskar att prata nätverk!

Läs mer om Nästa nivå här: http://umeabskt.se/nastaniva/

Poängställningen i Affärsligan kommer uppdateras samt bilder från nätverket på Kummin kommer presenteras där inom kort.

Som jag berättade på mötet i morse så kommer anslutna företag i Nästa nivå erbjudas möjlighet till affärsresa med Viking Line och AVM affärsverkstan torsdag – fredag 21-22/4. Då integreras Stockholms bästa affärsnätverk med Umeås bästa affärsnätverk. Inbjudan går ut enbart till anslutna företag i de bägge affärsnätverken. Kombinerad nytta å nöje, nätverk, föreläsningar, middag, smörgåsbord och frukost. Singelhytter och framförallt – Company Match Making.

Läs mer om AVM affärsverkstan här: http://www.avm.nu/

med nätverkshälsning

Jan Marklund jan.marklund@avm.nu 0707-714936


NästaNivå
bottom of page