Ny kommunikatör i Umeå BSKT

Bild: Privat

Som en fortsättning på det nya organisationsbygget har Umeå BSKT under sommaren kommit överens med Emma Järvholm som ny medie- och kommunikationsansvarig inför säsongen 2019/2020.

Till vardags studerar hon på programmet för strategisk kommunikation vid Umeå universitet och hon har även ett förflutet i ungdomsbasket i Umeå samt dåtida Udominate.

”Som basketfostrad i Umeå känns det jätteroligt att få jobba tillsammans med just Umeå BSKT men även att få sätta mig in och utvecklas i ämnen jag möter i min utbildning”, Järvholm.

Emma kommer leda en grupp som kommer att samarbeta inom olika kommunikativa områden. Hennes samt klubbens förhoppning med detta är att under året utveckla klubbens varumärke samt stärka hur klubben uppfattas utifrån. Mer information om gruppen, dess deltagare och uppgifter kommer inom kort.

Kontakt: emma@umeabskt.se

Senaste inlägg

Visa alla

Följ Umeå bskt i slutspelet, håll er uppdaterade och planera in kommande hemmamatch!

Det var i samband med en träning under söndagen den 21/2 som den nyanslutna Oliver Gehrke drabbades av en korsbandsskada, igen. Det var i mitten av säsongen 2019-2020 som Oliver senast drabbades av sa

Umeå BSKT står upp för mänskliga rättigheter och vill därför tydliggöra att klubben tar avstånd från åsikterna som uttrycks i Länstidningen Södertälje den 29/1. Det är viktigt att ta ställning och där