Olycklig skadedrabbning i Umeå BSKT

Det var i samband med en träning under söndagen den 21/2 som den nyanslutna Oliver Gehrke drabbades av en korsbandsskada, igen. Det var i mitten av säsongen 2019-2020 som Oliver senast drabbades av samma skada och precis som då är säsongen nu tyvärr över för honom.


Oliver är nu hemma i Stockholm där han kommer att spendera rehab-perioden. Läs Olivers tankar kring den oturliga situationen:


”Det är sjukt surt, jag har varit arg, tom, ledsen, frustrerad. Att ha sån otur två år i rad känns fortfarande overkligt. Jag är väldigt ledsen över att den resan jag nyss påbörjat med Umeå tog slut så fort. Trivdes så bra med laget och var så sjukt taggad på resten av säsongen. Men, nu är det vad det är. Jag viker mig inte, jag har gjort det en gång förut och jag kan göra det igen. Har redan börjat planera min närmaste framtid och är redo att göra vad det än krävs för att komma tillbaka starkare någonsin.”


Umeå BSKT önskar Oliver ett stort lycka till i sin resa att komma tillbaka och bli hel igen!


Klubben är även igång med jakten att hitta en ny spelare att fylla ut truppen med.

Senaste inlägg

Visa alla

Följ Umeå bskt i slutspelet, håll er uppdaterade och planera in kommande hemmamatch!

Umeå BSKT står upp för mänskliga rättigheter och vill därför tydliggöra att klubben tar avstånd från åsikterna som uttrycks i Länstidningen Södertälje den 29/1. Det är viktigt att ta ställning och där