top of page

Samarbetet som ska lyfta Umeå BSKT

I morgon klockan 19.04 i Umeå Energi Arena spelar Umeå BSKT en av säsongens viktigaste matcher.

För att nå slutspelsplats behöver vi mest troligt placera oss ovanför Malbas i tabellen – och det är just Malmölaget som står för motståndet under tisdagkvällens drabbning.

Eftersom den här matchen är otroligt viktig för oss vill vi ge oss själva de bästa möjligheterna att vinna och samtidigt stärka samarbetet med andra framgångsrika idrottsföreningar i Umeå.

Därför väljer vi nu att bjuda in er som är aktiva i Udominate, Umeå FC, Umeå IK och IBK Dalen. I morgon, tisdag, får ni komma och se vår fartfyllda basketshow – helt gratis.

Allt du behöver göra är att visa upp medlemskort från din förening eller annan värdehandling som styrker att du tillhör Udominate, Umeå FC, Umeå IK eller IBK Dalen.

”Vi bjuder in föreningarna dels för att tacka för det samarbete som finns kring lagen Dalen, UIK, UFC och Udominate på Umeå Energi Arenas område och hoppas även att vi kan underhållna ungdomslagen och elitlagen med bra basket”, säger Umeå BSKT:s klubbdirektör Andreas Bergéli.

Han fortsätter:

”Umeå mot Malmö är en av årets viktigaste matcher. Både för att det är norr mot syd och för att det handlar om slutspelsplatsen. Med Umeå-publikens hjälp vill vi i Umeå BSKT sätta tonen direkt”.

Vi ses i Umeå Energi Arena!

Med vänliga hälsningar,

Umeå BSKT

bottom of page