top of page

Umeå BSKT förlänger med coach C

Hon gjorde sin första match som assisterande coach med Umeå BSKT när Jämtland hemmabesegrades på Luciadagen 2016 med 106-94. En bra start för coach Caroline som nu är klart för ytterligare ett år med klubben.

– Caroline får jobba tillsammans med en mycket kompetent coach som hon lär sig mycket av och de utvecklas tillsammans. Denna säsong får hon ett större uppdrag med nya uppgifter jämfört med tidigare år, säger sportchef Luca Romano.

Caroline har även jobbat med regionverksamheten på ungdomssidan och det här året har hon fått rollen som assisterande tränare för D15-landslaget som hon nu är på turnering med utomlands. När hon på måndag landar hemma i Umeå väntar den första träningen med Umeå BSKT.

–  Även om vi inte får exakt samma lag så har vi en bra grund att bygga vidare på. Styrkan är kontinuiteten i organisationen. Vi bygger vidare på det vi påbörjade förra säsongen, med coachstaben, klubben och laget, säger Caroline och fortsätter.

– Alla som har möjlighet borde komma och se Umeå BSKT spela för att vi kommer som förra året bjuda på rolig basket att titta på. Att vara med och följa laget och klubbens utveckling och visa Sverige varför Umeå är Sveriges bästa idrottsstad 2018.

Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/umeaa-bskt-foerlaenger-med-coach-c-2592769

Publicerat av Fredrik Stolt, medieansvarig.

bottom of page