Umeå BSKT Förstärker Organisationen

Bild: Dick Selberg


Umeå BSKT har engagerat Dick Selberg som marknadsansvarig i klubben. Dick är en basketprofil med mångårig erfarenhet av både försäljning och elitbasket, bland annat med ett förflutet i Umeå och Östersund.

– Det känns jätteroligt och utmanande att engagera sig i klubben och jag hoppas kunna bidra med mitt engagemang och nätverk, säger Dick. Nu är det dags att ta nästa steg i utvecklingen och sikta högre efter tre raka säsonger med kvartsfinaler, fortsätter han.

Klubbdirektör Jan-Olov Blom är mycket nöjd med rekryteringen och menar att det är ytterligare en pusselbit som har fallit på plats i det nya organisationsbygget. Dick startar sitt arbete som marknadsansvarig under sommaren.

Text: Fredrik Stolt

Senaste inlägg

Visa alla

Följ Umeå bskt i slutspelet, håll er uppdaterade och planera in kommande hemmamatch!

Det var i samband med en träning under söndagen den 21/2 som den nyanslutna Oliver Gehrke drabbades av en korsbandsskada, igen. Det var i mitten av säsongen 2019-2020 som Oliver senast drabbades av sa

Umeå BSKT står upp för mänskliga rättigheter och vill därför tydliggöra att klubben tar avstånd från åsikterna som uttrycks i Länstidningen Södertälje den 29/1. Det är viktigt att ta ställning och där