Umeå BSKT välkomnar Anton Andersson


Anton Andersson har en bakgrund som elitidrottare inom friidrott och de senaste två åren har han arbetat i Borås som Fysioterapeut. Nu har han flyttat hem till Umeå igen för att läsa en magister i idrottsmedicin och jobba med Umeå BSKT:

– Jag tycker att Umeå BSKT har bra framtidsvisioner så det känns kul och inspirerande att vara en del av det. Jag ser fram emot att vara med på Umeå BSKT:s resa mot att bli ett topplag i basketligan.


I Umeå BSKT kommer Anton att arbeta som fysioterapeut. Det innebär bland annat att han kommer vara med på träningar och matcher ifall någon akut skada uppstår:

– Jag kommer även hjälpa till med bedömning och rehabilitering av skador samt skadeförebyggande åtgärder där jag jobbar mycket ihop med fystränaren Marc.


Text: Erika Larsson


Senaste inlägg

Visa alla

Följ Umeå bskt i slutspelet, håll er uppdaterade och planera in kommande hemmamatch!

Det var i samband med en träning under söndagen den 21/2 som den nyanslutna Oliver Gehrke drabbades av en korsbandsskada, igen. Det var i mitten av säsongen 2019-2020 som Oliver senast drabbades av sa

Umeå BSKT står upp för mänskliga rättigheter och vill därför tydliggöra att klubben tar avstånd från åsikterna som uttrycks i Länstidningen Södertälje den 29/1. Det är viktigt att ta ställning och där